Odsúdené: 58. SvadbaE28

0 zhliadnutí
Pridané: 22.06.2010

Grófka (ELENA PODZÁMSKA) zachraňuje Brendu (ZUZANA PORUBJAKOVÁ). Snažia sa presvedčiť Gigi (JUDITA HANSMAN) o tom, že Malecová (JANA OĽHOVÁ) je…
Grófka (ELENA PODZÁMSKA) zachraňuje Brendu (ZUZANA PORUBJAKOVÁ). Snažia sa presvedčiť Gigi (JUDITA HANSMAN) o tom, že Malecová (JANA OĽHOVÁ) je zviera. Gigi im nechce veriť, ale Grófka vymyslí plán, ako jej to dokázať. Evu (ZUZANA MAURÉRY) eskortujú do nemocnice. Stále nie je jasné, kto jej synovi Filipovi (ANDREJ ČUDRNÁK) daruje obličku, či ona alebo jej manžel Roman (MAREK ŤAPÁK). Grófke sa podarí dostať do basy zásielku tvrdých drog. 
Za Anjelom (ANNA JAVORKOVÁ) prišiel manžel (FRANTIŠEK KOVÁR). Povie jej o stretnutí s Katarom (ŠTEFAN KOŽKA). Eva sa dozvedá viac o minulosti právnika Dávida Typolta (PAVEL VIŠŇOVSKÝ). Nevade (HANA GREGOROVÁ) komisia schváli podmienku. Detektív Halmovský (MARTIN MŇAHONČÁK) ju núti spolupracovať hneď, ako sa dostane na slobodu. Nevada má ale plán, ako spoluprácu s políciou obísť. Grófke sa opäť podarí získať na svoju stranu Brendu a Gigi. Radosť jej ale dlho nevydrží. Magorku čaká veľký deň, bude prvou nevestou v tomto väzení.