Odsúdené: 56. Patová situáciaE26

0 zhliadnutí
Pridané: 15.06.2010

Eve (ZUZANA MAURÉRY) sa konečne podarí zavolať právnikovi Dávidovi Typoltovi (PAVOL VIŠŇOVSKÝ). Ten potvrdí jej obavu. S Filipom (ANDREJ ČUDRNÁK…
Eve (ZUZANA MAURÉRY) sa konečne podarí zavolať právnikovi Dávidovi Typoltovi (PAVOL VIŠŇOVSKÝ). Ten potvrdí jej obavu. S Filipom (ANDREJ ČUDRNÁK) je to vážne. Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) s Grófkou (ELENA PODZÁMSKA) uzatvára prímerie. Ich spoločným nepriateľom je Malecová (JANA OĽHOVÁ), ktorá navyše v base rozbieha kšeft. Eva zo stresu kolabuje v dielni. Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) má výčitky svedomia. Evu zachraňuje Anjel (ANNA JAVORKOVÁ), pretože Katar (ŠTEFAN KOŽKA) je po opici a Nevada (HANA GREGOROVÁ) na novom mieste, úplne bezradná.

Luky (IVAN GOGÁL) už nemieni čakať na to, kedy Grófku odstráni nejaká odsúdená. Vymyslí nový plán, ako Grófku zničiť. Právnik kontaktuje Koba, grófkinho bývalého milenca. Malecová je k Brende (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) čoraz krutejšia. Gigi (JUDITA HANSMAN) vo svojej zaslepenosti láskou ku Gite Malecovej nič nevníma. Dávid žiada riaditeľa Bílka (PAVEL KŘÍŽ), aby uvoľnil Evu z väzenia do nemocnice. Musí podstúpiť vyšetrenia, či je vhodným darcom obličky. Bílek sa rozhodne situáciu využiť a Evu láme na spoluprácu. Magorka s Popy (ZUZANA KONEČNÁ) sú z riaditeľových praktík zhnusené. Popy sa rozhodne priznať k tomu, že ukradla putá Vrbovskej (HENRIETA KECEROVÁ).