Odsúdené: 55. Pred búrkouE25

0 zhliadnutí
Pridané: 10.06.2010

Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) mal nehodu na telocviku, prevezú ho do nemocnice. Lekári majú podozrenie na narazenú obličku. Nevada (HANA GREGOROVÁ) je…

Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) mal nehodu na telocviku, prevezú ho do nemocnice. Lekári majú podozrenie na narazenú obličku. Nevada (HANA GREGOROVÁ) je pridelená do ambulancie ku Katarovi (ŠTEFAN KOŽKA) namiesto Anjela (ANNA JAVORKOVÁ). Katar zúri, ale nemá šancu to zmeniť. Opäť začne piť. Nevada si s ním nevie rady. Lešiaková (ALENA ŠTRÉBLOVÁ) poctivo plní úlohu bonzáka. Snaží sa zistiť, kto ukradol Vrbovskej (HENRIETA KECEROVÁ) putá a kto dal Anjelovi žiletky do jedla. Ženy ale hneď pochopia, o čo jej ide, a tak sa nič nedozvie. Filipov stav sa prudko zhorší, vyžaduje operáciu.

Právnik Dávid (PAVOL VIŠŇOVSKÝ) sa dohodne s Hoffmanom (IVAN ROMANČÍK), že o Filipovej operácii, povie dcére on sám. Hurvínek (DUŠAN CINKOTA) by zase chcel od Brendy (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) sex. Ona odmieta, dokonca v dielni vyprovokuje konflikt. Dávid prišiel znovu presviedčať Bárbi (HANA VAGNEROVÁ), aby svedčila v prospech Evy (ZUZANA MAURÉRY). Argumentuje aj Filipovou operáciou, mysliac si, Eva už o nej vie od Hoffmana. Kápo (JAROSLAV MOTTL) začína tušiť, že Malecová (JANA OĽHOVÁ) nie je žiadne neviniatko. Bárbi samozrejme prezradí Eve, že Filipa operujú.