Odsúdené: 53. PutáE23

0 zhliadnutí
Pridané: 03.06.2010

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) s Popy (ZUZANA KONEČNÁ) si vylepšili zážitok z nevydareného koncertu. Úspešne ukradli putá bacharke Vrbovskej …

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) s Popy (ZUZANA KONEČNÁ) si vylepšili zážitok z nevydareného koncertu. Úspešne ukradli putá bacharke Vrbovskej (HENRIETA KECEROVÁ). Tá dúfa, že ich len niekde stratila a nedostanú sa do rúk odsúdených. Prizná sa Kápovi (JAROSLAV MOTTL), ten nariadi filcung na celách. Malecová (JANA OĽHOVÁ) stráca s Brendou (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) trpezlivosť. Očakáva, že jej dodá ústnu vodu na varenie magoráku. Riaditeľ Bílek (PAVEL KŘÍŽ) čistí ženám žalúdok za zmarený koncert.

Kápo oznamuje Katarovi (ŠTEFAN KOŽKA), že Malecová mu nabonzovala, že Katar a Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) spolu spávajú. Magorka s Nevadou (HANA GREGOROVÁ) zvažujú, že pomôžu Grófke (ELENA PODZÁMSKA) s Malecovou. Tú nechá Bílek zavrieť na samotku. Vyšetrovacia komisia totiž dospela k záveru, že Malecová napadla Conana (BRANISLAV DEÁK). Brenda a Gigi (JUDITA HANSMAN) sa od Grófky definitívne odvrátili. Napriek Evinej prosbe Hoffmanovci (IVAN ROMANČÍK, SOŇA VALENTOVÁ) vyzradia Filipovi (ANDREJ ČUDRNÁK), že Eva (ZUZANA MAURÉRY) sa chce s Romanom (MAREK ŤAPÁK) rozviesť.