Odsúdené: 52. KoncertE22

0 zhliadnutí
Pridané: 01.06.2010

Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) skončila po incidente v jedálni na ošetrovni. Katar (ŠTEFAN KOŽKA) sa snaží zistiť, kto jej ublížil. Podozrieva Malecovú …

Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) skončila po incidente v jedálni na ošetrovni. Katar (ŠTEFAN KOŽKA) sa snaží zistiť, kto jej ublížil. Podozrieva Malecovú (JANA OĽHOVÁ), a preto sa jej rozhodne pomstiť. Kápo (JAROSLAV MOTTL) by chcel zrušiť koncert, ktorý si Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) s Popy (ZUZANA KONEČNÁ) u Bílka presadili. Riaditeľ Bílek (PAVEL KŘÍŽ) to však rozhodne odmieta. Nechce sa blamovať pred ľuďmi zvonka.
Grófka (ELENA PODZÁMSKA) sa snaží presvedčiť Evu (ZUZANA MAURÉRY), že Anjelovi ublížila Malecová. Eva ale Grófke principiálne neverí. Conan (BRANISLAV DEÁK) poctivo navštevuje psychológa. Snaží sa zbaviť svojho hnevu. Grófka chce obnoviť prísun liekov do basy.
Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) sa snaží omotať si Hurvínka (DUŠAN CINKOTA) okolo prsta a darí sa jej to. Ale Malecová nemá s Brendou trpezlivosť. Naopak s Gigi (JUDITA HANSMAN) sa Malecová zbližuje ešte viac. Eva žiada právnika Dávida Typolta (PAVOL VIŠŇOVSKÝ), aby jej pomohol s rozvodom. Roman (MAREK ŤAPÁK) však rozvod odmieta, bojí sa, že by už nikdy nevidel svojho syna Filipa (ANDREJ ČUDRNÁK). Malecová od Lešiakovej (ALENA ŠTRÉBLOVÁ) získa informáciu, že Anjel má pomer s Katarom.