Odsúdené: 51. PresviedčanieE21

0 zhliadnutí
Pridané: 27.05.2010

Hurvínkovi (DUŠAN CINKOTA) sa Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) páči stále viac. Kápo (JAROSLAV MOTTL) by chcel vedieť, čo k nemu Tomeková (ANDREA…

Hurvínkovi (DUŠAN CINKOTA) sa Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) páči stále viac. Kápo (JAROSLAV MOTTL) by chcel vedieť, čo k nemu Tomeková (ANDREA KARNASOVÁ) vlastne cíti. Grófka (ELENA PODZÁMSKA) žiada pomoc od Nevady (HANA GREGOROVÁ) a Magorky (GABRIELA DZURÍKOVÁ). Tie nechápu, prečo by jej mali s Malecovou (JANA OĽHOVÁ) pomáhať.

Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) je nervózna, tlačí na Katara (ŠTEFAN KOŽKA), aby sa už konečne porozprával s Kápom. Vie, že Malecová je nebezpečná. Nevada začína byť alergická na Evu (ZUZANA MAURÉRY). Právnikovi Dávidovi Typoltovi (PAVOL VIŠŇOVSKÝ) sa konečne podarí vypočuť Bárbi (HANA VAGNEROVÁ). Chce, aby na súde vypovedala v Evin prospech. Bárbi sa bojí. Malecová chce, aby Brenda využila Hurvínkovu náklonnosť a vypýtala si od neho protislužbu. Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) nastupuje do novej školy, má strach, že spolužiaci zistia, kde má rodičov. Popy (ZUZANA KONEČNÁ) s Bárbi žiadajú od riaditeľa Bílka (PAVEL KŘÍŽ) koncert ako odmenu pre Bárbi. Lešiaková (ALENA ŠTRÉBLOVÁ) žiada pomoc od svojej sestry.

Mychajlo (JEVGENIJ LIBEZŇUK) žiada od Magorky (GABRIELA DZURÍKOVÁ), aby sa už konečne vyjadrila, či si ho vezme za muža. Detektív Peter Halmovský (MARTIN MŇAHONČÁK) prezradí právnikovi Dávidovi Typoltovi, že človek, ktorý prepašoval do basy lieky pre zavraždenú Maďarku, je bachar Conan (BRANISLAV DEÁK).