Odsúdené: 49. OchranaE19

0 zhliadnutí
Pridané: 20.05.2010

Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) pohltala lieky a je z nich úplne mimo. Eva (ZUZANA MAURÉRY) je vytočená, Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) zúri. Ak niekto Bárbi…

Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) pohltala lieky a je z nich úplne mimo. Eva (ZUZANA MAURÉRY) je vytočená, Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) zúri. Ak niekto Bárbi v tomto stave objaví, bude mať problém v prvom rade Eva. Grófku (ELENA PODZÁMSKA) po jej úteku vrátia do stredného stupňa stráženia. Na cele však nachádza Brendu (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) i Gigi (JUDITA HANSMAN) úplne pod vplyvom Malecovej (JANA OĽHOVÁ).
Právnik Dávid Typolt (PAVOL VIŠŇOVSKÝ) presvedčí Filipa (ANDREJ ČUDRNÁK), aby sa nebál ísť na návštevu za mamou. Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) sa pokúša zistiť od Katara (ŠTEFAN KOŽKA), či Malecová (JANA OĽHOVÁ) zabila Brázdilovú (ZUZANA ŠEBOVÁ). On jej odmieta čokoľvek prezradiť. Komunikácia medzi Kápom (JAROSLAV MOTTL) a Tomekovou (ANDREA KARNASOVÁ) sa vyostruje. Luky (IVO GOGÁL) si u Právnika (GREGOR HOLOŠKA) objednáva vraždu Grófky (ELENA PODZÁMSKA). Malecová žiada pomoc od Lešiakovej (ALENA ŠTRÉBLOVÁ). Nevada (HANA GREGOROVÁ) už Malecovú nemôže ani cítiť. Riaditeľ Bílek (PAVEL KŘÍŽ) našiel zaľúbenie v ponižovaní bacharky Vrbovskej (HENRIETA KECEROVÁ).