Odsúdené: 46. PytačkyE16

0 zhliadnutí
Pridané: 11.05.2010

Conan (BRANISLAV DEÁK) sa rozhodne potrestať Evu (ZUZANA MAURÉRY) za bitku, ktorá sa strhla v sprchách. Zatvára ju na samotku len v uteráku. …

Conan (BRANISLAV DEÁK) sa rozhodne potrestať Evu (ZUZANA MAURÉRY) za bitku, ktorá sa strhla v sprchách. Zatvára ju na samotku len v uteráku. Ženy sa rozhodnú Evy zastať a protestujú. Iniciátorom je Malecová (JANA OĽHOVÁ). Conan má problém pre prekročenie svojich právomocí. Incident musí riešiť Bílek (PAVEL KŘÍŽ), ktorý sa ale bráni zmenám vo funkciách. Brázdilová (ZUZANA ŠEBOVÁ) si po údere hlavy nič nepamätá.
Psychiatrička (DAGMAR BAJNOKOVÁ) sa rozhodne prepustiť Filipa (ANDREJ ČUDRNÁK) do domácej liečby. Tomeková (ANDREA KARNASOVÁ) sa vracia do práce a medzi Batmanom (PETER KOČIŠ) a Kápom (JAROSLAV MOTTL) sa cíti ako medzi dvoma mlynskými kameňmi. Hoffmanová (SOŇA VALENTOVÁ) navštívi Romana (MAREK ŤAPÁK) v base. Ten sa až teraz dozvie, že sa jeho syn Filip otrávil. Mychajlo (JEVGENIJ LIBEZŇUK) znovu navštívi Magorku (GABRIELA DZURÍKOVÁ). Vyzerá to, že je do nej naozaj zamilovaný.