Odsúdené: 45. Tajnosti a lžiE15

0 zhliadnutí
Pridané: 06.05.2010

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) je úplne vyvedená z miery z návštevy Mychajla Andruchovyča (JEVGENIJ LIBEZŇUK). Ponuka na svadbu je ako chrobák v…

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) je úplne vyvedená z miery z návštevy Mychajla Andruchovyča (JEVGENIJ LIBEZŇUK). Ponuka na svadbu je ako chrobák v hlave, ktorého sa nevie zbaviť. A žiadna zo žien jej nedokáže poradiť tak, ako by potrebovala. Malecová (JANA OĽHOVÁ) stále hľadá cestu k Eve (ZUZANA MAURÉRY). Skúša sa s ňou spriateliť najmä prostredníctvom rozhovorov o Evinom synovi. Eva je zúfalá, Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) jej chýba, zároveň má výčitky svedomia.

Kápo (JAROSLAV MOTTL) sa snaží zistiť viac o minulosti Tomekovej (ANDREA KARNASOVÁ) a Batmana (PETER KOČIŠ), ten sa s ním ale odmieta baviť. Brázdilová (ZUZANA ŠEBOVÁ) prichádza za Brendou (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) a provokuje ju. Vysmieva sa jej kvôli Grófke (ELENA PODZÁMSKA). Popy (ZUZANA KONEČNÁ) zisťuje, že Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) sa nechala zmanipulovať od brata Borisa (PAVEL ŘEZNÍČEK) a podpísala mu doklad o tom, že sa vzdáva dedičstva. Magorka sa na Evu hnevá čoraz viac. Kápo začína mať Conana (BRANISLAV DEÁK) naozaj plné zuby.