Odsúdené: 44. MlčanieE14

0 zhliadnutí
Pridané: 04.05.2010

Eva (ZUZANA MAURÉRY) sa rozhodne požiadať právnika Dávida (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) o schôdzku. Tomeková (ANDREA KARNASOVÁ) nepríde do práce. Kápo …

Eva (ZUZANA MAURÉRY) sa rozhodne požiadať právnika Dávida (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) o schôdzku. Tomeková (ANDREA KARNASOVÁ) nepríde do práce. Kápo (JAROSLAV MOTTL) si myslí, že je to kvôli nemu, pretože u Batmana (PETER KOČIŠ) zisťoval podrobnosti o ich minulosti. Hoffmanovci (IVAN ROMANČÍK, SOŇA VALENTOVÁ) sú nútení predať Evin byt a kúpiť nový, aby sa Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) nemusel vrátiť do domova, z ktorého má traumu. Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) by veľmi chcela pomôcť Eve, aby sa už konečne začala správať normálne. Preto žiada o pomoc aj Kápa ako ich pedagóga. Eva však odmieta aj jeho pomoc.

Brázdilová (ZUZANA ŠEBOVÁ) znovu vydiera Gigi (JUDITA HANSMAN). Naráža však na Malecovú (JANA OĽHOVÁ). Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) zistí, že Grófka (ELENA PODZÁMSKA) dostala vychádzku. Je jej jasné, že ich s Gigi predala. Začína Grófku nenávidieť. Eva sa už i sama začína nenávidieť. Conan (BRANISLAV DEÁK) pokračuje v nočnom mučení, Eva ho provokáciou dostane do stavu, keď sa sám seba zľakne. Popy (ZUZANA KONEČNÁ) s Bárbi by chceli Evu brániť, Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) však začína byť voči nej ľahostajná.