Odsúdené: 43. DusnoE13

0 zhliadnutí
Pridané: 29.04.2010

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) s Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) opätovne nastúpia na Malecovú (JANA OĽHOVÁ). Tentoraz sa jej však zastane Eva (ZUZANA…

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) s Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) opätovne nastúpia na Malecovú (JANA OĽHOVÁ). Tentoraz sa jej však zastane Eva (ZUZANA MAURÉRY). Lešiaková (ALENA ŠTRÉBLOVÁ) dostáva nové oblečenie pre alergikov. Stáva sa terčom výsmechu ostatných žien. Eva začína provokovať Conana (BRANISLAV DEÁK), ktorý na ňu neustále útočí pre smrť Maďarky (ÉVA KEREKES). Nevada (HANA GREGOROVÁ) je z Evy zhnusená. Nechápe, prečo sa zaplieta s Malecovou. Grófka (ELENA PODZÁMSKA) dostáva svoju prvú vychádzku. Bílek (PAVEL KŘÍŽ) je rozčúlený, ale nezostáva mu nič iné, len Grófku pustiť. 

Katar (ŠTEFAN KOŽKA) zisťuje, že následky požitia viagry sú horšie, ako si myslel. Katara v nemocnici navštívi Kápo (JAROSLAV MOTTL) a prizná sa mu, že má vzťah s Tomekovou (ANDREA KARNASOVÁ) a vie, že sa Katar zaplietol s Anjelom. Batman (PETER KOČIŠ) po konflikte s Magorkou získava jej rešpekt, zároveň si však Magorka myslí, že mu šibe. Posiela za ním aj Anjela (ANNA JAVORKOVÁ). Magorka má zvláštnu návštevu. Popy (ZUZANA KONEČNÁ) sa rozhodne pomôcť Bárbi v spore s jej bratom Borisom Blažekom (PAVEL ŘEZNÍČEK). Kápo a Batman sa konfrontujú pre vzťah k Tomekovej.