Odsúdené: 42. Smutné pravdyE12

0 zhliadnutí
Pridané: 22.04.2010

Katar (ŠTEFAN KOŽKA) zúfalo čaká na Anjela (ANNA JAVORKOVÁ) v ambulancii. Jeho stav sa začína zhoršovať. Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) otravuje Popy …

Katar (ŠTEFAN KOŽKA) zúfalo čaká na Anjela (ANNA JAVORKOVÁ) v ambulancii. Jeho stav sa začína zhoršovať. Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) otravuje Popy (ZUZANA KONEČNÁ), aby jej pomohla s bratom Borisom (PAVEL ŘEZNÍČEK). Popy totiž neustále číta nejaké zákonníky. Dokonca upozorní na to, že Eva (ZUZANA MAURÉRY) mala dnes posledný deň na odvolanie. To popudí Magorku (GABIKA DZURÍKOVÁ). Chce vedieť, či právnik Dávid (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) za Evu odvolanie podal. Eva ale odmieta komunikovať. Iba provokuje. Končí na samotke, kde sa dostáva do stretu ešte aj s Kápom (JAROSLAV MOTTL).

Anjel je po návšteve manžela úplne psychicky rozhodená. Malecová (JANA OĽHOVÁ) sa v noci snaží zo svojej samotky rozprávať s Evou. Keď obe prepustia, snaží sa Malecová s Evou zblížiť. Eva sa rozhodne provokovať Magorku, ktorej Malecová leží v žalúdku, a tak sa s Malecovou rozpráva. Anjel zisťuje, že Katar je v nemocnici. Snaží sa zistiť, čo sa mu stalo. Eva od Anjela chce radu ohľadne synovej samovraždy. Hoffman (IVAN ROMANČÍK)  uzavrel obchod s mafiou, aby ho už nikdy nevydierali. Zistí však, že právnik ho podviedol.