Odsúdené: 41. Druhé šanceE11

0 zhliadnutí
Pridané: 20.04.2010

Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) sa rozhodol riešiť svoje problémy s rodičmi skratovo. Lekár odporúča liečenie na psychiatrii. Hoffmanovci (IVAN ROMANČÍK,…

Filip (ANDREJ ČUDRNÁK) sa rozhodol riešiť svoje problémy s rodičmi skratovo. Lekár odporúča liečenie na psychiatrii. Hoffmanovci (IVAN ROMANČÍK, SOŇA VALENTOVÁ) to odmietajú. Kápo (JAROSLAV MOTTL) si všimol modriny na tvári Malecovej (JANA OĽHOVÁ). Začne vyšetrovať, kto ju zbil. Ženy mlčia, Malecová nikoho nenabonzuje, a preto končí na samotke. Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) má výčitky svedomia, že prezradila ženám, za čo Malecová sedí. Neporozumenie medzi Evou (ZUZANA MAURÉRY) a Nevadou (HANA GREGOROVÁ) sa prehlbuje. Riaditeľ Bílek (PAVEL KŘÍŽ) žiada spoluprácu od Bárbi (HANA VAGNEROVÁ) v súvislosti s  jej bratom Borisom Blažekom (PAVEL ŘEZNÍČEK). Sľubuje je jej za to odmenu.

Bárbi sa ale s bratom nedohodne. Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) neustále provokuje majstra Hurvínka (DUŠAN CINKOTA), ten je z nej úplne vyvedený z miery. Za Evou prišiel právnik Dávid Typolt (PAVEL VIŠŇOVSKÝ), ale ona s ním vôbec nechce hovoriť. David jej vmetie do tváre, že Filip sa pokúsil spáchať samovraždu a už len kvôli nemu by mali podať odvolanie, ktoré Eva do tejto chvíle odmietala. Eva sa háda aj s Magorkou (EVA DZURÍKOVÁ). Dokonca ich konflikt vyústi do fyzického stretu. Anjel a Katar (ŠTEFAN KOŽKA) sa rozhodnú stráviť na ošetrovni spoločnú noc.