Odsúdené: 40. Na dneE10

0 zhliadnutí
Pridané: 15.04.2010

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) veľmi rýchlo po base roztrúbi, že Malecová (JANA OĽHOVÁ) sedí za vraždu dieťaťa. Najviac ju má v zuboch Bárbi (HANA…

Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) veľmi rýchlo po base roztrúbi, že Malecová (JANA OĽHOVÁ) sedí za vraždu dieťaťa. Najviac ju má v zuboch Bárbi (HANA VAGNEROVÁ). S Magorkou sa rozhodnú, že Malecovej nedajú pokoj. Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) má z toho problémy a následne aj Katar (ŠTEFAN KOŽKA). Malecová vysvetlí Brende (ZUZANA PORUBJAKOVÁ), ako sa dostala do basy. Snaží sa získať si ju na svoju stranu. Gigi (JUDITA HANSMAN) je po odchode Grófky čoraz viac na Malecovú naviazaná.  

Hoffman (IVAN ROMANČÍK) sa definitívne rozhodol, že celý svoj majetok prevedie na mafiu, aby sa jej konečne zbavil. Právnik Dávid Typolt (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) sa mu to najprv snaží vyhovoriť, keď zistí, že to nemá zmysel, pomáha mu. Hoffman ho prosí, aby zašiel aj za Evou a zistil, čo Eva povedala svojmu synovi Filipovi, pretože chlapec odvtedy s nikým nehovorí. Eva sa však s Dávidom iba háda. Stále odmieta akúkoľvek pomoc. Neverí nikomu.