Odsúdené: 36. HypochonderE6

0 zhliadnutí
Pridané: 01.04.2010

Mafia prostredníctvom právnika Dávida Typolta (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) konečne Hoffmanovi (IVAN ROMANČÍK) urobí konkrétnu ponuku, ako sa vyviazať z…

Mafia prostredníctvom právnika Dávida Typolta (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) konečne Hoffmanovi (IVAN ROMANČÍK) urobí konkrétnu ponuku, ako sa vyviazať z Romanových (MAREK ŤAPÁK) dlhov. Lešiaková (ALENA ŠTRÉBLOVÁ) sa snaží ostať na ošetrovni, ale hrozí jej disciplinárny trest za zneužitie zdravotných problémov. Riaditeľ Bílek (PAVEL KŘÍŽ) využíva každú situáciu, aby ponížil bacharku Vrbovskú (HENRIETA KECEROVÁ), hoci aj pred odsúdenými. Hoffman oznamuje manželke, že Eva (ZUZANA MAURÉRY) prvý proces prehrala, domov sa teda tak skoro nedostane. Hoffmanová (SOŇA VALENTOVÁ) okamžite berie Filipa (ANDREJ ČUDRNÁK), ktorý sa neustále dostáva do konfliktov s inými deťmi, a vracia sa s ním domov.

Bílek pochopí, že Kápo (JAROSLAV MOTTL) sa zaplietol so strážmajsterkou Tomekovou (ANDREA KARNASOVÁ). Upozorňuje ho na riziká vzťahu s podriadenou. Magorka (GABRIELA DZURÍKOVÁ) robí ramená pred novými odsúdenými. Lešiakovú tak vyľaká, že to u nej vyvolá astmatický záchvat. Nikto jej však neverí. Gigi (JUDITA HANSMAN) sa dostáva do čoraz patovejšej situácie. Grófka (ELENA PODZÁMSKA) jej prestáva veriť. Evu jej spolubývajúce vydierajú tým, že ju udajú. Pre Evu sa pobyt vo vyšetrovacej väzbe stáva neznesiteľným. Začína prepadať pasivite a letargii. Právnik Dávid sa ju snaží motivovať, pripraviť ju na ďalší proces.