Odsúdené: 35. ObavyE5

0 zhliadnutí
Pridané: 30.03.2010

Grófka (ELENA PODZÁMSKA) sa stala obeťou brutálneho útoku a Gigi (JUDITA HANSMAN) ju nechránila. Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) je zúfalá. Gita…

Grófka (ELENA PODZÁMSKA) sa stala obeťou brutálneho útoku a Gigi (JUDITA HANSMAN) ju nechránila. Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) je zúfalá. Gita Malecová (JANA OĽHOVÁ) sa snaží byť nenápadná. Mapuje situáciu. Prizná Gigi, že to bude mať v base ťažké, pretože predtým pracovala v detskom domove. Gigi to nezaujíma. Ukáže sa, že ženy, s ktorými je Eva (ZUZANA MAURÉRY) na cele vo vyšetrovacej väzbe, majú za sebou pestrú minulosť. Ich komunikácia je čoraz komplikovanejšia.

Kápo (JAROSLAV MOTTL) pozval Tomekovú (ANDREA KARNASOVÁ) na večeru, ich zbližovanie sa prehlbuje. Nová odsúdená Lešiaková (ALENA ŠTRÉBLOVÁ) má veľký problém prispôsobiť sa životu vo väzení. Hysterický výstup predvedie presne vo chvíli, keď sa na miesto riaditeľa opäť navracia Bílek (PAVEL KŘÍŽ). Tomu to dá príležitosť blysnúť sa pred svojím nadriadeným. Anjel (ANNA JAVORKOVÁ) a Katar (ŠTEFAN KOŽKA) konečne prelomia bariéru hanblivosti a Anjel sa rozhodne ostať v ambulancii cez noc.