Odsúdené: 34. SúdE4

0 zhliadnutí
Pridané: 25.03.2010

Evu (ZUZANA MAURÉRY) čaká revízia procesu v súvislosti ohľadne jej starého trestu. Právnik Dávid Typolt (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) verí, že obháji jej…

Evu (ZUZANA MAURÉRY) čaká revízia procesu v súvislosti ohľadne jej starého trestu. Právnik Dávid Typolt (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) verí, že obháji jej nevinu pri nehode. Jedným z hlavných svedkov má byť Evin manžel Roman (MAREK ŤAPÁK). Bílek (PAVEL KŘÍŽ) už vie, že sa vráti na svoje staré riaditeľské miesto. Baví ho provokovať vyšetrovateľku Sikorovú (DAGMAR EDWARDS). Tá začína pristupovať k problémom vo väzení ľahostajnejšie. Preto sa rozhodne presunúť na oddelenie nové odsúdené. Kápo (JAROSLAV MOTTL) s tým zásadne nesúhlasí. V tejto situácii je to len problém navyše.

Evin otec Hoffman (IVAN ROMANČÍK) sa bál o vnuka Filipa (ANDREJ ČUDRNÁK) i manželku (SOŇA VALENTOVÁ), a tak ich poslal k rodine do Popradu. Lenže Filip má problémy i tam. Vyvoláva konflikty, bije sa s deťmi. Ťažko znáša fakt, že má oboch rodičov za mrežami. Vyšetrovateľ (PETER TRNÍK) sa zameral na vypočúvanie Gigi (JUDITA HANSMAN) v súvislosti s vraždou Maďarky (EVA KEREKES). Gigi začína mať skutočný strach. Brenda (ZUZANA PORUBJAKOVÁ) jej prisľúbi pomoc. Tlak žien na Grófku (ELENA PODZÁMSKA) sa zvyšuje. Okrem zastrašovania sa odhodlajú aj k fyzickým útokom na jej osobu. Grófka sa rozhodne konať. Žiada o pomoc detektíva Halmovského (MARTIN MŇAHONČÁK).