Odsúdené: 33. Na dosahE3

0 zhliadnutí
Pridané: 23.03.2010

Conan (BRANISLAV DEÁK) si svoje nešťastie a pocity viny ventiluje agresivitou čoraz častejšie. Sprísnený režim dolieha na odsúdené, začínajú byť…

Conan (BRANISLAV DEÁK) si svoje nešťastie a pocity viny ventiluje agresivitou čoraz častejšie. Sprísnený režim dolieha na odsúdené, začínajú byť podráždené. Navyše stále presne nevedia, čo sa stalo. Kápo (JAROSLAV MOTTL) neverí, že by Eva bola schopná zavraždiť Maďarku (EVA KEREKES). Ale ženy vo vyšetrovacej väzbe tomu veria a začínajú jej prejavovať rešpekt. Zároveň sa jej boja. Vrahyňa Masárová (IDA RAPAIČOVÁ) hľadá Evine slabiny.

Nové odsúdené, najmä Lešiaková (ALENA ŠTRÉBLOVÁ), veľmi zle znášajú prostredie väznice. Kápo s Tomekovou (ANDREA KARNASOVÁ) sa zbližujú. Gigi (JUDITA HANSMAN) ťažia výčitky svedomia. Chcela by sa zdôveriť Grófke (ELENA PODZÁMSKA), ale tá rieši iné problémy. Nie je schopná vrátiť ženám v base peniaze, ktoré od nich vybrala za lieky, ale tie im nikdy nedodala. Nevada (HANA GREGOROVÁ) by chcela vedieť, ako dopadla akcia, na ktorú detektív Peter Halmovský (MARTIN MŇAHONČÁK) použil jej dcéru, ale nedovolia jej zavolať si. 

Ženy sú nervózne, bacharka Vrbovská (HENRIETA KECEROVÁ) chce zrušiť sprísnený režim, ale majorka Sikorová (DAGMAR EDWARDS) je zásadne proti. Evu Kolárovú (ZUZANA MAURÉRY) neustále vypočúvajú. Jej syna Filipa (ANDREJ ČUDRNÁK) začnú v škole šikanovať spolužiaci, na jej otca Milana Hoffmana (IVAN ROMANČÍK) tlačí stále viac mafia.