Odsúdené: 32. VyhrážkyE2

0 zhliadnutí
Pridané: 18.03.2010

Eva (ZUZANA MAURÉRY) sa dostáva do vyšetrovacej väzby. Bude obvinená nielen z vraždy, ale aj z dílerstva liekov vo väzení. Sikorová (DAGMAR …

Eva (ZUZANA MAURÉRY) sa dostáva do vyšetrovacej väzby. Bude obvinená nielen z vraždy, ale aj z dílerstva liekov vo väzení. Sikorová (DAGMAR EDWARDS) totiž trvá na tom, že zásielka liekov bola i motívom pre vraždu. Vyšetrovateľ (PETER TRNÍK) zatiaľ nemá inú verziu, iný motív, ani inú podozrivú. Navyše sa mu do vyšetrovania začne miešať detektív Halmovský (MARTIN MŇAHONČÁK). Smrť Maďarky (EVA KEREKES) berie osobne a pri vypočúvaní Evy používa aj neadekvátne postupy. Eva sa dozvie, že Maďarka bola policajtka a nemôže tomu uveriť. Právnik Dávid Typolt (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) sa kvôli Eve háda s detektívom Halmovským.

Ženy vo väzení stále netušia, čo sa stalo. Vedia len, že to musí byť veľmi vážne, pretože je sprísnený režim a bachari nechcú nič povedať. Chýba Eva a Maďarka. Začínajú si myslieť, že Eve sa niečo stalo. Conan (BRANISLAV DEÁK) sa začína správať voči odsúdeným agresívne. Obviňuje seba i všetkých naokolo, že nedokázali smrti Maďarky zabrániť. Hoffmanovci (IVAN ROMANČÍK, SOŇA VALENTOVÁ) sú zúfalí. Ich dcéra Eva bola tak blízko slobode a zrazu ju obviňujú z vraždy. Hoffmana si navyše nájde mafia a chcú od neho zaplatiť Romanov (MAREK ŤAPÁK) dlh. Eva zažíva ťažké chvíle vo väzbe. Prevalí sa, že je podozrivá z vraždy policajtky.