Odsúdené: 31. ObvinenieE1

0 zhliadnutí
Pridané: 16.03.2010

Eva (ZUZANA MAURÉRY) mala reálne vyhliadky čoskoro opustiť väzenie na podmienečné prepustenie. Po smrti Maďarky (EVA KEREKES) nastáva v ženskej…

Eva (ZUZANA MAURÉRY) mala reálne vyhliadky čoskoro opustiť väzenie na podmienečné prepustenie. Po smrti Maďarky (EVA KEREKES) nastáva v ženskej väznici panika. Eva, ako podozrivá z vraždy, je okamžite izolovaná na samotke. Pred ostatnými odsúdenými sa dozorcovia snažia zatajiť, čo sa stalo, až do príchodu polície. Conan (BRANISLAV DEÁK) sa zo smrti Maďarky psychicky zrúti. Kápo (JAROSLAV MOTTL) ho posiela domov, ale on odmieta. Prvú vypočúvajú Evu. Sikorová (DAGMAR EDWARDS) svojou prehnanou aktivitou a obviňovaním Evy docieli len to, že Eva ďalej odmieta vypovedať bez svojho právnika.

Právnik Dávid Typolt (PAVEL VIŠŇOVSKÝ) v tej chvíli žiada detektíva Petra Halmovského (MARTIN MŇAHONČÁK), aby v obnovenom procese svedčil v prospech Evy. Conan prizná Kápovi, že Maďarka bola policajtka, ale ten ho vysmeje. Pekne jej sadol na lep. To by museli v base vedieť. Vyšetrovateľ (PETER TRNÍK) vypočúva ostatné odsúdené. Tie ale stále nevedia, čo sa stalo. Žien sa začína zmocňovať panika. Eva pochopí, že je to s ňou vážne.