Poník, báger a svetové fragmentyE6

0 zhliadnutí
Pridané: 22.03.2013

Najlepšie slovenské torty dnes znova budú robiť radosť hneď na troch miestach: Najprv dostanú už druhú šancu amatérske cukrárky, ktoré priniesli v…

Najlepšie slovenské torty dnes znova budú robiť radosť hneď na troch miestach: Najprv dostanú už druhú šancu amatérske cukrárky, ktoré priniesli v epizóde spred dvoch týždňov na svet tortu v tvare indickej hrobky Tádž Mahal. Tentoraz dostanú na starosti tortu v tvare poníka určenú pre mladé mažoretky. Aj keď už nabrali isté skúsenosti, stále im to nepôjde ako po masle. Všetko im bude padať a prvý kôň, ktorého vytvoria, sa nezmestí ani do dverí. Napokon však prídu s dokonalým stokilovým poníkom.

Profesionálni cukrári im budú konkurovať tortou v tvare bagra, ktorá je určená na detskú párty pre dvojročného narodeninového oslávenca a tortou skladajúcou sa z piatich svetových fragmentov: londýnskeho Big Benu, parížskej Eiffelovky, rímskeho Kolosea, Čínskeho múru a egyptských pyramíd. Z nej budú mať radosť verní zákazníci jednej cestovnej kancelárie, ktorým sa chce týmto spôsobom odvďačiť jej majiteľka.