Farár, Vojna MalíkovcovE4

0 zhliadnutí
Pridané: 19.03.2013

Farár

Do Lichnároviec vedľa fary sa prisťahovali dve ženy – Jana Kuličková a Soňa Giváčová. Farskej gazdinej Emere Struhárovej sú od…

Farár

Do Lichnároviec vedľa fary sa prisťahovali dve ženy – Jana Kuličková a Soňa Giváčová. Farskej gazdinej Emere Struhárovej sú od začiatku podozrivé a vystríha aj farára Alojza Kulhánka, aby sa s nimi nedával do reči. Farár však dáva šancu každému svojmu farníkovi, a tak ženy pred pani Struhárovou obhajuje. Avšak, pani Struhárová sa rozhodla, že ženy usvedčí a všetkým dokáže, že si otvorili erotický privát. Jana so Soňou, samozrejme, zahladzujú stopy a farárovi povedia, že sú fyzioterapeutky. Vynachádzavá dôchodkyňa poukazuje na všetky prešľapy a zachádza do krajností. Podarí sa jej ochrániť dedinu od nehanebnej povesti? Pomôže petícia väčšiny obyvateľov? Alebo sa uchýli pani Struhárová k demonštratívnemu vykázaniu žien z Lichnároviec?

Vojna Malíkovcov

Barbora zistila, že jej manžel chodí za rozkošou do verejného domu. Nasleduje hádka a Barborina žiadosť o rozvod. Ešte predtým však idú do manželskej poradne, kde dostanú za úlohu budovať vzájomný rešpekt a dôveru. Barbora sa chce rozviesť, ale nechce prísť o majetok. A tak si domov nasťahuje milenca s domnienkou, že to jej manžela Ľuba prinúti odísť. Vynachádzavý Ľuboš si tiež do domu prinesie milenku, ktorá vnesie do príbehu to správne korenie. Dostane Barbora to, čo si zaumienila? Alebo získa dom spolu s Ľubom mladá milenka?