Dedičstvo, BaletkaE3

0 zhliadnutí
Pridané: 12.03.2013

Dedičstvo

Vierke Kratochvílovej zomrela mama, keď mala 15 rokov. Zostala žiť len s otcom a keď mala 25 rokov, zistili otcovi rakovinu…

Dedičstvo

Vierke Kratochvílovej zomrela mama, keď mala 15 rokov. Zostala žiť len s otcom a keď mala 25 rokov, zistili otcovi rakovinu. Starala sa oňho a keď už otec cítil, že sa blíži jeho koniec, predstavil Vierke jej nevlastnú sestru Zuzanu. Vierkina mama o Zuzane vedela, mužovi pošmyknutie odpustila. A hoci otec platil na Zuzanu celý život peniaze, rozhodol sa v závete rozdeliť majetok medzi dve sestry. Zuzana sa teda spolu s mužom a dcérou Paťou nasťahuje do domu na horné poschodie. V dome sa však začnú diať čudné veci a Vierka má pocit, že duch otca je stále prítomný. Naozaj sa zbláznila, alebo len Zuzana bojuje všetkými zbraňami o to, aby získala dom iba pre seba a nevlastnú sestru nechá zavrieť na psychiatriu?

Baletka

Nádejná baletka Saša Kovaľská prepadla drogám. Rodina sa jej snaží pomôcť, ale kým sa sama nerozhodne, nepomôže nič. Dcére sa snaží pomôcť zúfalá matka,  bezmocný otec rieši situáciu útekom od rodiny k milenke a Sašina mladšia sestru ako jediná celej záležitosti vzdoruje a upozorňuje rodinu na to, že sa nemôžu venovať len Saši.