MirkaE2

0 zhliadnutí
Pridané: 04.02.2014

Tomáša s Monikou po sexe prekvapí Mirka. Zistí, čo sa tu dialo, keď na sedačke objaví Monikinu náušnicu. O chvíľu príde Igor s Adelou, ktorá je…

Tomáša s Monikou po sexe prekvapí Mirka. Zistí, čo sa tu dialo, keď na sedačke objaví Monikinu náušnicu. O chvíľu príde Igor s Adelou, ktorá je dosť nabrúsená. Tomášovi zrazu zazvoní telefón a dozvie sa, že Inge s Janom mali búračku. Po šiestich týždňoch sa chystá Tomáš s Mirkou do nemocnice, Ingrid by mali pustiť domov. Mirka musí navyše popoludní navštíviť gynekológa kvôli plánovanému potratu. Jano má nočné mory, stále má v hlave búračku. Monika ho utešuje, že on za to nemohol. Igor oznamuje Adele, že večer pôjdu k Tomášovi, ktorý organizuje menšiu oslavu pri príležitosti Ingridinho návratu z nemocnice.

Janov prípad chcú znovu otvoriť, rodina cyklistu, ktorý pri nehode zomrel, chce z toho vytrieskať nejaké prachy. Ingrid je pri návrate z nemocnice nepríjemná na Mirku aj Tomáša. Celú sestu autom sa s Mirkou neustále háda. Jana čaká dnes návšteva psychológa, ktorý mu musí vystaviť posudok, či je spôsobilý opäť jazdiť na sanitke. Igor má stretnutie s Masárom, ten je nespokojný, pozemky stále nie sú doriešené, ale on už musel zažať s prácami, lebo inak by im odstúpil najväčší investor.

Tomáš sprevádza Mirku ku gynekológovi, je nervóznejší, než ona sama. Ingrid chce ísť s Monikou nakupovať do mesta doplnky do jej vysnívaného domu. Absolútne netuší, že dom Tomáš už dávno predal. Zhodou okolností je gynekológ, ktorý bude robiť Mirke zákrok, práve tým novým majiteľom . Jano prosí Igora, aby mu zohnal dobrého právnika. Samozrejme, zadarmo. Na oslave Monika všetkým oznámi, že je tehotná.

Epizódy